Preko 60 zadovoljnih web izdavača. Među njima su:

Naša misija

je rasteretiti web izdavače (publishere) brige oko upravljanja oglasnim prostorom i pritom im osigurati visoku profitabilnost.

Omogućujemo web izdavačima da se fokusiraju na svoju primarnu djelatnost - izdavaštvo, a mi preuzimamo kompletnu brigu oko vođenja yield/non-premium/neprodanog oglasnog prostora.
I to nije sve.

Ne samo da rasterećujemo web izdavače, nego im pritom i osiguravamo osjetno veću zaradu od one koju bi imali kada bi sami upravljali oglasnim prostorom.

JEDNOSTAVNOST

Mi ćemo obaviti sav posao - od izrade strategije prilagođene web izdavaču do same operative!

SLOBODA

Partnere ne vežemo ugovornom obvezom, možete nas zamijeniti u bilo kojem trenutku.

ISKUSTVO

Svi članovi našeg tima imaju iskustva u online medijima te dobro razumiju poziciju izdavača.

TEHNOLOGIJA

Koristimo napredne machine learning i floor pulling algoritme koji rezultiraju visokim CPM/CPC metrikama.

BEZ RIZIKA

Garantiramo porast prihoda.

TRANSPARENTNOST

Putem našeg sučelja u stvarnom vremenu možete pratiti uspješnost/zaradu.

INDIVIDUALAN PRISTUP

Svakom izdavaču pristupamo individualno poštujući njegove specifičnosti.

Sigurnost

Svjesni smo potrebe za zaštitom podataka na kojoj proaktivno radimo.

Kako pristupamo poslu?

Kod nove suradnje prvo skeniramo uredničke, tehnološke i ostale specifičnosti web portala. Zatim izrađujemo prijedlog strategije i pozicija oglasa. Potom pristupamo implementaciji - s ovim dijelom web izdavač ima minimalnu količinu posla, a ponekad ga nema uopće, jer implementaciju možemo odraditi i mi.

Povezujemo web izdavača s izvorima programatskih oglašivača - npr. Google AdExchange, OpenX i Google Adsense. Koristimo machine learning tehnologiju koja stvara pritisak na oglašivače, rezultirajući većom zaradom za web izdavača.

Optimiziramo. Gledamo dugoročno - primarni cilj nam je povećati prihode, ali pritom vodimo računa o elementima koji utječu na čitanost i razvoj, poput dobrog korisničkog iskustva i brzine učitavanja.

Kako izgleda proces suradnje s tvrtkom 234?

Za početak, javite nam se s osnovnim informacijama o vašem web portalu. Nakon toga ćemo napraviti analizu i javiti vam je li suradnja moguća. Detalje ćete saznati u sljedećim koracima.

Koliko košta naša usluga?

Ona nema fiksnu cijenu. Ista se definira kao postotni dio zarade koju donesemo, uz uvjet da se zarada mora povećati. Taj uvijet je naša garancija zbog koje nema rizika za web izdavača, odnosno, on ne može biti na gubitku.

ČESTA PITANJA

Odgovor

AdExchange je burza na kojoj se susreču web izdavači (supply) i oglašivači (demand). AdSense je plug&play rješenje koje daje fill rate od 100%. AdExchange ima potencijal puno veće zarade od AdSensea, ali za ostvarenje rezultata potreban je napredan setup koji većini web izdavača nije raspoloživ.

Odgovor

Header bidding je tehnološko rješenje u programatskom oglašavanju koje je nastalo kao odgovor na tradicionalni waterfall model. U waterfall modelu web izdavač spaja više oglasnih mreža u seriju. Prvo se daje mogućnost prikaza oglasa mreži s najvišim prioritetom (uz zadane uvjete poput minimalnog CPM-a).

Ako ta mreža nema spreman oglas, prilika se daje sljedećoj mreži i tako dalje. Prednost header biddinga je da istovremeno daje priliku potencijalno neograničenom broju mreža da se natječu za svaku impresiju što rezultira većim CPM-om i većom zaradom za web izdavača. Header bidding ima prednosti i mane.

Dvije su vrste implementacije - klijentska (npr. prebid.org) i serverska (npr. Google Exchange Bidding). Mana klijentskog header biddinga je da može uzrokovati latenciju i da nije podržan od svih relevantnih Ad Exchangeova. Serverski header bidding se oslanja na tehnologiju Ad servera, čime se može kompromitirati osnovna ideja o jednakom pristupu za sve ponuđače. Postoje situacije u kojima je header bidding dobro rješenje i one gdje nije.

Odgovor

Naravno. Prije svega, mi u 234 ne plasiramo oglase koji remete korisničko iskustvo (primjerice, pop-up oglase), one koji su diskutabilnog sadržaja (oružje, pornografija i slično), ili koji se ne uklapaju u izgled vaše stranice. Ako želite blokirati određenog oglašivača na vašoj stranici, i to možemo.

Odgovor

Ne. Direktno prodane kampanje nisu kompromitirane i imaju viši prioritet / prednost od programatskih. Postoje različiti setupi pa time i rješenje za svaku potrebu web izdavača.

Web portala
Prikazanih oglasa
Uredskih biljaka

Kontaktirajte nas

Imate pitanja? Javite nam se.

Leave this empty: